Het Belang van Limburg

Blijft THES tiende keer op rij ongeslagen?

-

TIENEN - THES ZONDAG 15.00U

THES Sport is al negen competitie­wedstrijde­n op rij ongeslagen en wil die lijn zondag (15.00u) graag doortrekke­n in Tienen. “We streven vóór de winterstop nog naar vijftien op vijftien”, zegt aanvoerder Nick Hulsmans (foto), die eerst LO-leraar was, maar intussen op het secretaria­at van een school werkt. “We zijn allemaal werkende mensen en geen profs, he. Zo sukkelden enkele jongens - na de drie wedstrijde­n in acht dagen - met kwaaltjes en is het logisch dat onze trainersst­af daar rekening mee houdt. Daarom hebben we dinsdag niet getraind. Het is nog een lang seizoen.”

Buiten de topper tegen leider La Louvière heeft THES met Tienen, Knokke, Rupel-Boom en Antwerp U23 een haalbaar programma. Hulsmans: “Op papier wel, maar dat is niet altijd een garantie op succes. Neem nu Tienen. Ze hebben wel tien punten minder dan wij, maar behaalden anderzijds wel drie van hun vier overwinnin­gen in eigen huis. We zijn dus op onze hoede. Maar als sportman streef ik natuurlijk naar het maximale.”

Vanaken (bil) is out, Voca en L. Vermijl hebben de training hervat. Jeunen komt uit schorsing.

DE KERN: Valkenaers, M. Vermijl, Bammens, Coomans, De Jonghe, Hulsmans, Kerckhofs, Jeunen, Swinnen, Naqqadi, Bertaccini, Spruyt, Braeken, Mbuyi-Mbayo, Troonbeeck­x, Brughmans, Ponet, Smeyers. (kj)

STAND

THES:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium