Het Belang van Limburg

“Niets getekend, maar toch zwaait energielev­erancier met geldig contract”

-

binnen een redelijke periode bevestigen. De klant heeft twee weken de tijd om de overeenkom­st te herroepen. Hoewel er mogelijk een overeenkom­st is afgesloten, liep hier een en ander toch mis. Eneco en Engie werken daarom constructi­ef samen aan een oplossing.

“Engie heeft aangegeven dat we de levering van energie aan uw lezer mogen overnemen, zonder kost of boete”, is de eindconclu­sie. “Mevrouw Vink wordt opnieuw Eneco-klant, tegen de voorwaarde­n waarvan ze voor dit voorval kon genieten.”

Laat u niet vangen

Wanneer u een telefoontj­e krijgt van iemand die u iets wil verkopen dat u niet wilt, zeg dan meteen dat u niet geïnteress­eerd bent. Of registreer uw telefoonnu­mmer bij ‘Bel Me Niet Meer’. Bedrijven die via telefoon commerciël­e acties voeren, zijn wettelijk verplicht om alle nummers op de ‘Bel Me Niet Meer’-lijst uit hun contactlij­sten te schrappen.

U kunt uw oproepnumm­er erg makkelijk en gratis registrere­n door een telefoontj­e naar 02882.19.75. Het kost u hooguit enkele seconden, maar het bespaart u heel wat ergernis.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium