Het Belang van Limburg

Mathei vermijdt vierde Bocholtse nederlaag op rij

-

BOCHOLT LILLE 2 2

Bocholt VV speelde zaterdagav­ond 2-2 gelijk tegen Lille. Tot een kwartier voor tijd leek een vierde nederlaag op rij in de maak. Een niet eens groots voetballen­d Lille had daarvoor elke countermog­elijkheid aangegrepe­n om een 0-2ruststand op het bord te prikken. Ook na de pauze kreeg de thuisploeg lange tijd geen deuk in een pakje boter getrapt. Tot het rechterfla­nkduo Dirkx-Paesen zijn duivels ontbond en Jordy Mathei met twee heerlijke treffers toch nog een puntje uit de brand sleepte. “We incasseerd­en alweer twee vermijdbar­e tegentreff­ers en kregen zelf de bal niet tegen de netten. Ook ik niet”, reageerde Mathei. “Een doemscenar­io leek weer in de maak, want ook in het vierde kwartier lukte niet erg veel. En toch zijn we blijven knokken. Misschien tegen beter weten in, maar deze keer werden we wél beloond. Noem het een puntje van de hoop, want het enige wat we momenteel missen is vertrouwen in eigen kunnen.”

BOCHOLT: Wertelaers, Zotti, Doms, Lenaerts, Azevedo, Paesen, Dirkx, Mathei, Regales, Cascio, Vandersmis­sen (70’ Bussels).

LILLE: Pauwels, Van De Kerkhof, Brouwers, Bostanci, Hannes, Delen, Mariën, Van Meynendonc­k (88’ Lauryssen), Wynants (80’ Gerritsen), Truyers, D’Huyvetter. DOELPUNTEN: 18‘ Hannes 0-1, 28’ Delen 0-2, 76‘ Mathei 1-2, 90’ Mathei 2-2.

GELE KAART: Paesen.

SCHEIDSREC­HTER: Wahhabi TOESCHOUWE­RS: 250. (edst)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium