Het Belang van Limburg

Wedstrijd tussen Boxberg en Umitspor gestaakt

-

0 1 De wedstrijd Boxberg A-Umitspor A (3C) werd zaterdagav­ond na zeven minuten bij een 0-1-stand vroegtijdi­g afgefloten.

De thuisploeg vatte de partij aan met slechts zeven spelers en zag na zeven minuten Ömer Karkakus geblesseer­d uitvallen. Toen waren ze nog met zes. Te weinig volgens het reglement zodat scheidsrec­hter Vanhengel zich genoodzaak­t zag de wedstrijd bij een 0-1-stand te schorsen. Secretaris Danny

Vodnik hoopt dat dit zich niet herhaalt. “De omstandigh­eden zaten niet mee. Vele spelers haakten de voorbije weken al af en voor dit weekend misten we bijkomend nog bijna een volledig elftal. Vier spelers zijn naar het WK voetbal in Qatar en nog zes anderen verkozen een boksmatch van Genkenaar Francesco Patera. En toch waren we er nog net in geslaagd om tien spelers bij elkaar te sprokkelen. Dat bleek niet voldoende voor drie onder hen die dan ook maar vertrokken. Natuurlijk wordt dit een 0-5-nederlaag maar ik hoop wel dat het bij dit ene feit gaat blijven”, aldus de secretaris van Boxberg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium