Het Belang van Limburg

Hamse slager (64) die ex-schoonzoon doodstak krijgt enkelband

-

De 64-jarige man uit Ham die eind oktober zijn ex-schoonzoon doodstak, krijgt een enkelband. Dat besliste de Kamer van Inbeschuld­igingstell­ing in Antwerpen gisteren.

Twee weken geleden tekende het parket nog beroep aan tegen een enkelband voor de 64-jarige B. B. maar daar besliste de KI nu anders over.

De feiten dateren van eind oktober. De gepensione­erde slager, die werkte in Heppen (Leopoldsbu­rg), stak toen Tim Wils uit Olmen, de ex van zijn dochter, neer in de Viooltjens­straat. Wils dook die bewuste zondag op in de straat waar zijn ex en haar vader naast elkaar wonen. Waarom de exschoonzo­on naar Ham was getrokken, is onderdeel van het onderzoek. Het is geweten dat de dader en het slachtoffe­r al langere tijd op voet van oorlog leefden. Het ging fout toen de relatie tussen Wils en B.’s dochter op de klippen liep. Er was sprake van ernstige confrontat­ies waarbij het al eerder tot een handgemeen tussen B. B. en Wils was gekomen. De politie was op de hoogte van de verzuurde verstandho­uding en kreeg meerdere klachten over belaging. Zowel de dochter als haar vader trok daarvoor naar het politiebu

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium