Het Belang van Limburg

Wolfsburg wil Amoura, Spaanse clubs lonken naar Puertas

-

Wolfsburg heeft zijn zinnen gezet op Mohamed Amoura (24). De spits van Union wordt na een sterk seizoen het hof gemaakt door meerdere clubs uit de vijf grootste Europese competitie­s. Het Duitse Wolfsburg zou al een bod hebben neergelegd bij Union, dat meer dan 20 miljoen euro hoopt te krijgen voor de Algerijn. Ook Cameron Puertas (25) geniet van buitenland­se belangstel­ling. Clubs als Sevilla en Villarreal, maar ook clubs uit Duitsland tonen interesse in de Spaanse Zwitser. De entourage van de middenveld­er houdt voorlopig alle opties open. Pas na het einde van de competitie worden er onderhande­lingen opgestart. Puertas heeft nog een contract tot 2026 en de vraagprijs ligt rond de 15 à 20 miljoen.

AA GENT: Andri Gudjohnsen

is bijna de nieuwe diepe spits van AA Gent. Het Deense Lyngby aanvaardde een bod van drie miljoen euro van de Buffalo’s.

De Disciplina­ire Raad legde 9.000 euro boete op aan KV Oostende en de Duitse spelersmak­elaar

Die kwam tussen bij de vrije transfer van Nick Bätzner van Stuttgart naar KVO, maar was nog niet officieel aangeslote­n bij de KBVB als zaakwaarne­mer.

De soap rond als nieuwe bondscoach van duurt voort. De voetbalbon­d liet verstaan dat hij samen met zijn volledige technische staf werd geschorst omdat hun aanstellin­g niet wettig is verlopen. Brys spreekt over fake news.

KV OOSTENDE:

TELEX

BUITENLAND: Marc Brys FC LIMBURG: Sch.-Beverst

(3 AMA B) neemt voor volgend seizoen Mathias Bangels over van *** Leslie Bamona

Sp. Hasselt. Ingo Kameroen Patro Haspel. Eisden

(31) verlaat voor RAEC Mons. Vervanger wordt die de overstap maakt van RAAL La Louvière en tekende voor twee seizoenen met optie.

Vicky Kiankaulua,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium