Het Nieuwsblad

Rustig najaarswee­r

- Sabine Hagedoren en Frank Deboosere verzorgen afwisselen­d elke dag voor u het weerberich­t

Het mooie nazomerwee­r is nog niet gedaan. De rest van de week krijgen we nog meer warme dagen, oftewel dagen warmer dan 20 graden. We blijven nog een hele tijd onder de invloed van hogedrukge­bieden en die geven ons rust en warmte. Resten van storingen brengen tussendoor al eens meer er bewolking, maar het t blijft doorgaans droog. oog.

Vandaagg krijgen we heel misschien schien lokaal nog een bui, maar de kans is klein. Geregeld d kunnen we genieten eten van een streep ep zon. Vooral oral na de middag vallen de opklaringe­n o breder uit. uit Hier en daar passeren enkele e stapelwolk­en. Het H wordt opnieuw vrij warm voor eind september. septe Het kwik klimt klim vlot richting 20 graden grade en de wind waait zwak z uit het westen. west

Vanavond zullen de stapelwolk­en al gauw verdwijnen. n Op de meeste plaat--- sen wordt het vannacht tijdelijk helder. Na middernach­t komen meer wolken opzetten bij minima rond 11 graden. Plaatselij­k kan nevel of mist opduiken bij een zwakke zuidenwind.

Woensdag wordt het heerlijk fietsen met een zwak briesje en veel zon. Na de middag passeren wat meer wolkenveld­en. De temperatur­en blijven hoog voor de tijd van het jaar en stranden in de buurt van 21 graden.

Donderdag krijgen we grijzer weer, meestal is het zwaar bewolkt tot betrokken, maar ook dan blijft het vrijwel droog en halen we 20 graden.

Vrijdag en zaterdag kunnen we opnieuw proeven van veel zonnige momenten en maxima boven 20 graden. Vanaf zondag wordt het frisser en wisselvall­iger.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium