Het Nieuwsblad

Slaap eens in de kamer van Kurt Cobain

-

Altijd al eens in de kamer van de beroemde Nirvana-zanger willen slapen? Dat kan vanaf nu. De eigenaar van het appartemen­t in Los Angeles waar

(foto) en Courtney Love van 1991 tot 1992 woonden, heeft de slaapkamer van het koppel aangeboden op Airbnb. Voor 240 euro per nacht of 962 euro per week kan je slapen op de plek waar volgens eigenaar Brendan Kleinman, een groot deel van Cobains werk tot stand is gekomen. Zo vertelt hij op Airbnb dat de Nirvana-frontman zich in die tijd focuste op het schrijven van songs en het maken van beeldende kunst. Onder meer het nummer HeartShape­d Box zou in het ligbad tot stand zijn gekomen. Voor wie er nog mocht aan twijfelen: Conchita Wurst, alias Thomas Neuwirth (26), is wel degelijk een man. Van boven toch, want de vrouw met de baard die vorig jaar het Eurovisie Songfestiv­al won, is in haar nieuwe clip te zien met ontbloot bovenlijf. Haar nieuwe single heet You Are Un- stoppable en dat is Wurst net zozeer, want ze trekt naarmate het zwart-witfilmpje vordert, haar jurk uit. Verder gaat de Oostenrijk­se transgende­r – gelukkig – niet.

 ?? Foto: Lieven Van Assche
Foto: ?? Acteur Martijn Fischer en regisseur Diederick
Koopal zijn ervan overtuigd dat de film ook
bij ons een succes zal worden.
Foto: Lieven Van Assche Foto: Acteur Martijn Fischer en regisseur Diederick Koopal zijn ervan overtuigd dat de film ook bij ons een succes zal worden.
 ?? Foto: rr ??
Foto: rr
 ?? Foto: rr ??
Foto: rr

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium