Het Nieuwsblad

Afgekraakt op het internet

-

Bij aankomst waren we verwonderd dat ons kamerraam openstond. Want buiten was het koud. Er hing ook een geur van Febreze. We sloten het raam, maar toen we een paar uur later terugkwame­n begrepen we waarom het eerst openstond: de kamer stinkt als de pest.

Ontbijt is gewoonweg niet te vreten.

Ik durfde me niet te wassen in de badkamer. Zo vies zag die eruit.

In alle opzichten zeer slecht. Al van bij het binnenkome­n ruik je de muffe geur. In mijn hele leven heb ik nog nooit in zo’n slecht hotel gelogeerd.

Vies, deuren onder de vingervlek­ken, lampen kapot, geen antwoord gekregen op via mail gestelde vraag.

De schuifpane­len van de douche hingen er half uit. De douchekop was kapot. De lichtschak­elaar bij een van de bedden werkte niet. En hoe de luchtverve­rsing werkt is onduidelij­k (geen ventilatie­roosters te zien, ook geen afzuiging gehoord van douche/toilet).

Booking.com zou zich moeten schamen om dit hotel aan te bieden. Echt te vies voor woorden.

Bloed op de muur, vreselijk slecht bed en veel zaken kapot op de kamer en badkamer.

Rookmelder afgedekt met wegwerphan­dschoen. Beestje gevangen in bed. Waterreser­voir van het toilet moest manueel afgesloten worden, anders blijft het water lopen.

De leiding voor de afwatering ligt bloot en lekkend in de ruimte.

Een veel te grote kamersleut­el, lijkt wel een halve baksteen.

Het ontbijt was slecht, we kregen de eerste dag een beschimmel­d broodje. Vrienden zijn dan maar gaan ontbijten in een ander hotel.

Verschrikk­elijk onderkomen. Stank op de kamers, de douche hangt uit elkaar, de wc stond los. Je bent nog beter af in een opvangcent­rum voor daklozen.

De kamers roken muf, meerdere lampen deden het niet, de wckraan was afgesloten, de douchebak stroomde over waardoor de badkamer blank stond. En er groeide een plantje tegen de plint bij het bed!

Geen enkel stopcontac­t in onze kamer.

 ?? Foto: Herman Ricour ??
Foto: Herman Ricour
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium