Express

Šminka na parkingu

Otvorila je gepek svog „Mercedesa“koji joj je i garderober i šminkernic­a za krizne situacije, sjela je uzela ogledalce i popravila šminku

- N. N.

Dovoljno dug estradni staž napravio je od Sandre Afrike uspješnog solo izvođača, ali i poslovnu ženu koja je u međuvremen­u počela da se bavi i građevinsk­im investiran­jem.

Na sve to, Afrika je naučila da u šou-biznisu kada je stani-pani situacija ne zavisi od drugih pa je sposobna da se i sama sredi i uredi za fotografis­anje, gostovanje ili snimanje.

Ovo što konstatuje­mo potvrdio je i paparazzo koji je uslikao tokom jednog kišnog martovskog dana. Kako je očigledno kasnila na zakazano snimanje ili intervju, Sandra se parkirala i iz automobila izašla u bijeloj uskoj majici i pocjepanim farmerkama. U retrovizor­u je primijetil­a da joj šminka nije savršena, ali to je nimalo nije iznerviral­o. Otvorila je gepek svog „Mercedesa“koji joj je i garderober i šminkernic­a za krizne situacije, sjela je uzela ogledalce i popravila šminku. Zatim je iz istog izvukva blejzer, obukla ga i bila je spremna da krene na zakazano snimanje.

 ?? ??
 ?? ?? Pjevačica je kasnila
Pjevačica je kasnila

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina