Express

Lav preko cijelih leđa

- N. N.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški svakog dana na društvenim mrežama stavlja do znanja da je sretna u spoljnom svijetu, a otkako je izašla iz Zadruge uživa u provodu i slobodnom vremenu.

Bila je crnka, pa plavuša, a onda i brineta, a izgleda da to nije sve što možemo očekivati od Mine, s obzirom na to da je “poradila” na još jednom detalju.

Poznato je da je Mina ljubitelji­ca tetovaža, kao i da ih ima dosta, a sada je uradila još jednu koja je, čini nam se, najveća do sad.

Naime, Mina je istetovira­la glavu lava preko cijelih leđa, a onda se i ona sama oglasila i otkrila zbog čega se odlučila da istetovira baš lav kao i koliko je boljelo.

– Pa za početak lav je kralj životinja, takve osobine ga i krase. To su osobine kojima i ja težim negdje kao osoba. Često sam bila bez samopouzda­nja, pa priželjkuj­em tu jačinu, ponos i moć koju lav objedinjuj­e u sebi. A što se tiče toga koliko je boljelo, pa, poprilično. Ali sam ja neko ko je osjetio više puta bol, ne samo fizičku. Međutim, kada tetovirate lava, onda je drugačije – izjavila je Mina.

 ?? ?? Teži da bude kao kralj životinja
Teži da bude kao kralj životinja
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina