Express

Salijeću me na ulici

Ima baš mnogo poruka. Za sad nemam djevojku, ali ja uvijek na te poruke odgovaram pozitivno

- N. N.

Nermin Handžić oduševio je žiri Zvezda Granda svojim nastupom. Međutim, za njega to nije ništa neuobičaje­no jer je na Grandovu scenu naviknut od malih nogu. Sa samo 11 godina bio je učesnik takmičenja ”Neki novi klinci” gdje je dogurao čak do finala.

Pjevao sa Šabanom

– Bio sam u sezoni sa Džejlom Ramović, ja sam osvojio treće mjesto, a ona je pobjedila. A žiri i Saša me znaju možda i iz Fantastik show-a gdje sam pjevao sa Šabanom Šaulićem - kaže ovaj simpatični mladić.

Nakon što je završio sa takmičenje­m mladih nada, logičan naredni korak bile su ”Zvezde” u kojima zasluženo reda šesticu do šestice, a sve pod mentorstvo­m Viki Miljković.

– Planirao sam ja ovdje da dođem odmah nakon ”Klinaca” ali sam čekao da prođe mutacija glasa koja traje nekoliko godina – objasnio je Nermin.

Repertoar koji izvodi u takmičenju nije nimalo lak, ali ga zbog velikog potencijal­a, mentorka i te kako podržava u toj namjeri.

– Jesu zahtijevne pjesme, ali mi prijaju, pogotovo one od Šabana Šaulića. Ja Viki predložim pjesme, ali uvijek poslušam nju na kraju. Šta onda odabere i šta ona kaže - objašnjava Handžić kome uglavnom svi traže da pjeva pjesme muzičke legende.

Osmijeh i šarm

Osim pjevanja, publika nije ostala ravnodušna ni na njegovo lijepo vaspitanje, neodoljivi osmijeh i šarm. Upravo zbog toga privukao je i pažnju mnogih djevojčica koje ga kako kaže salijeću na svakom koraku i šalju poruke putem društvenih mreža. – Ima baš mnogo poruka. Za sad nemam djevojku, ali ja uvijek na te poruke odgovaram pozitivno. To su više moji fanovi i ja im lijepo odgovaram. Svakodnevn­o me saljeću na ulici da se fotografiš­em - kaže Nermin i uz osmijeh dodaje da ne zna šta će tek biti ako uđe u finale.

 ?? ?? Doživljava ih kao fanove
Doživljava ih kao fanove

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina