Express

Više sam poželio druženje s kandidatim­a i mentorima nego scenu

Generalno svi mi žudimo za tom scenom, da se što više puta pojavimo tamo i što bolje odradimo nastup i predstavim­o se najbolje što možemo

- N. N.

Armin Huremović se vratio u takmičenje, a i ove je godine u timu Viki Miljković. Prošao je kroz baraž u šesti krug, a iznosi svoje utiske.

Iskusniji i opušteniji Jesi li spremniji?

-Teško pitanje. Stvarno godina je tek počela a ja sam, da kažem umoran od svirki još iz prošle godine i od svog posla i obaveza koje imam. Hvala Bogu radilo se dobro, tako i ove godine i dalje držimo neki “tempo”. Ne mogu, da kažem da sam spremniji, već da sam mozda iskusniji i nekako opušteniji.

Jesi li namjerno ponovo izabrao Viki Miljković za mentora?

-Nisam ni pomišljao da promjenim mentora za ovu sezonu kad sam dobio poziv. Jer smatram da smo prošle godine sa Viki fino sarđivali i radili zajedno. A i ja sam inače “sigurica” tako da ne bih praktikovo sa drugim mentorima i išao sve od početka.

Jesi li ispunio očekivanja?

-Jednom riječju - nisam. Mislim da je nastup dan prije snimanja emisije donio svoj rezultat i da su se stvari odvile baš tako kako nisam želio. Naime kad smo radili u studiju kod mentora to je sve zvučalo bolje ali od svog umora nije pjesma izlazila kako treba. Ali neću da tražim izgovore, idemo dalje u idućem krugu po bolji rezultat.

Fine uspomene Jesi li poželio scenu Granda?

-Nisam baš poželio da kažem scenu, nemojte me pogrešno razumjeti jer tamo svi mi kandidati imamo neku tremu. Neko više neko manje i nisu baš fine uspomene dok imate neki pritisak i stresno vam je. Više sam nekako poželio ta druženja sa kandidatim­a, upoznavanj­e novih prijatelja i rad sa mentorom više mi je to nekako ostalo u sjećanju od prošle sezone. Ali generalno svi mi žudimo za tom scenom, da se što više puta pojavimo tamo i sto bolje odradimo nastup i predstavim­o se najbolje što možemo.

 ?? ?? Stresno je i osjećate pritisak
Stresno je i osjećate pritisak

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina