Express

Uskoro ćete se udati, a još prije razvesti!

I dok razvod bude u postupku, rodit ćete dijete s drugim

-

Godinama pokušavam ostati u drugom stanju. Čak mi je prije 12 godina muž ostavio jer nismo mogli imati djece. Hoću li se ikada ostvariti kao majka?

Šifra: Neostvaren­a želja, KonjicVaša želja će se još u ovoj godini ispuniti. Vaš problem je u glavi, i ovo dijete, možda će vam sada čudno zvučati, doći će baš kada to ne budete željeli. Imat ćete burnu noć i završiti u krevetu sa vašim kumom, koji je, da stvar bude gora, i suprugom vaše rodice. Ta noć biće ona koju dugo želite. Iako ćete u jednom momentu planirati da pobacite, ipak ćete zadržati dijete. Na svu sreću finansijsk­i ste dosta stabilni, pa vam pomoć partnera neće biti potrebna. Dugo ćete ovo čuvati tajnom, i tek nakon smrti vaše rodice ocu djeteta ćete reći istinu. Neće vam moći oprostiti, čak će vas i udariti kada sazna istinu. Ipak, dijete će priznati.

Pomno pratim Vaša proročanst­va i mnogo Vam vjerujem. Ne znam koji put Vam šaljem pismo i nadam se, ovaj put, da ćete moje izvući i da će biti sretno. Da li ću se udati, jer imam utisak da mi je nešto napravljen­o?

Šifra: Udaja, Goražde- Vama napravljen­o? Možda možete vi praviti, ali budite sigurni da ste sa te strane čisti. Uskoro ćete se udati, a još prije razvesti. I dok razvod bude u postupku, rodit ćete dijete s drugim. I za njega ćete se udati, ali i taj brak će biti kratkog daha. Pitate se hoćete li pred matičara...eto, da i to četiri puta.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina