Express

Urađeno je da vaša djeca ostanu sama

Jedna žena koja je došla u familiju vašeg muža a ima dva sina, mrzi vas i vašu djecu, jer bi željela da sva imovina ostane njenoj djeci

-

Poštovana proročice Vesna, imam jedan veliki problem, pa se nadam da ćete mi Vi pomoći da neke nedoumice riješim. Naime, imam sina i kćerku koji su već ušli u četvrtu deceniju života. Poslala sam vam slike i podatke ali ih nemojte objavljiva­ti. Sin nema neku stalnu vezu, niti kćerka ima nekoga. Šta se to dešava, dali je od Boga ili je nešto od đavola. Znam da ste iskreni i bez dlake na jeziku. Čekam Vaš odgovor i unaprijed vam hvala.

Zabrinuta mama, Ljubuški- Draga moja majko, vidim da brinete sa razlogom. Naime, vaša djeca su pod crnom magijom. Urađeno je da se oni ne žene i ne udaju, tj da ostanu sami. Jedna žena koja je došla u familiju vašeg muža a ima dva sina, mrzi vas i vašu djecu, jer bi željela da sva imovina ostane njenoj djeci. Njen sin je skoro dobio djete, znaćete vi o kome se radi. Potrebno je da odete negdje pod hitno da vam neko otkloni to zlo od vaše djece, a ako nikoga ne nađete, pozovite moju agenciju, zakažite termin i dođite kod mene u Sarajevo da vam ja to riješim.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina