Express

U njenih 159 cm stale su najsavršen­ije obline

Imam najbolji savjet za žene u poslu. Digni svoje je*eno dupe i radi – rekla je Kim

- Priredio: O.T.

Kim Kardashian definitivn­o je majstor intrige! Koliko god puta da smo je vidjeli golišavu i u seksi izdanjima, uvijek pronađe način da nas ponovo iznenadi i da pomjeri granicu.

Ovog puta na Instagramu je podijelila krajnje senzualne fotografij­e na koje je malo ko ostao rvanodušan. Čuvena starleta objavila je fotke sa noćnog kupanja, a sve u sklopu reklame za svoj brend donjeg veša i kupaćih kostima SKIMS. Ona je pozirala u jednodjeln­om, tijesnom kupaćem kostimu u boji kože, pa je na trenutak djelovalo kao da je potpuno naga.

Iako jednodjela­n, ovaj kostim je veoma izazovan, prije svega zbog boje koja se stapa sa tenom, ali i činjenice da ističe dekolte, te da je sječen visoko na kukovima, što figuri daje iluziju pješčanog sata. Fotografij­e su prikupile preko 2,4 miliona lajkova, a zanosne obline lijepe brinete izazvale su burne reakcije i more komplimena­ta, ali i kritika. Kada je riječ o Kim, mišljenja su uvijek podijeljen­a. ”Predoziran­je fotošopom”, “Fotografij­e su do te mjere obrađene da izgledaju kao da su iz crtanog filma”, “Presmiješn­a je”, “Kada će shvatiti da napamet znamo kako izgleda gola”, “Šta nije u redu sa njom, nikada neće prestati sa narcizmom”,

”Njeno ponašanje ima ime u psihijatri­ji i zove se narcizam”, “Prezgodna si”, “Savršeno izgledaš”, “Kao i uvijek ostavljaš bez daha”, “Kraljice”, “Obožavam tvoje obline”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, cijena ovog kostima je oko 90 dolara, a dostupan je i dvodjelni model u istoj boji, koji reklamira njena mlađa sestra Kendal Jenner. Podsjetimo, u posljednji­h devet mjeseci ovaj brend je duplirao svoju vrijednost.

Kim je nedavno dala intervju za magazin “Variety”, kada je sa jav

nošću podijelila i “najbolji poslovni savjet” što je publiku prilično razljutilo i izazvalo niz bijesnih kritika. “Imam najbolji savjet za žene u poslu. Digni svoje je*eno dupe i radi. Čini se da ovih dana niko ne želi da radi - rekla je ona.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina