Express

Ne mogu da vjerujem da si to ti

- Prirredio: O.T.

Glumica, pjevačica i vlasnica modnog brenda Jessica Simpson ponovno je u središtu pažnje. Nakon trudnoće i poroda znatno se udebljala, pa potom smršala. Sudeći po fotografij­ama koje je objavila, čini se kako je i dalje na rigoroznom režimu. Sada je mršavija nego ikad, pa se mnogi pitaju je li se ponovno 'odala' alkoholu.

- Isprobala sam nešto sasvim novo sa omiljenom trakom i sinovim šeširom. Dostojno trenda? Možda - napisala je Simpson uz fotografij­u.

Pozirala je u crnim hlačama, džemperu te čizmama u istoj boji. Cijelu kombinacij­u upotpunila je torbicom sa kopčama, naočalama te šeširom. Izgleda mršavije nego ikada, što je uznemirilo njene obožavatel­je na toj društvenoj mreži.

'Jesi li dobro?', 'Izgledaš kao da si pod velikim stresom', 'Oh dušo', 'Ne mogu vjerovati da si ovo ti', 'Ovo je čudno' - samo su neki od komentara zabrinutih pratitelja.

Ovo nije prvi put da je Jessica zabrinula obožavatel­je. Prošle godine podijelila je fotografij­u na kojoj natečena sjedi u sobi i ima zamišljen pogled.

-Ova osoba iz ranog jutra 1. novembra 2017. neprepozna­tljiva je verzija mene. U ovom trenutku znam da sam trebala dopustiti sebi da vratim svoje svjetlo, pokažem pobjedu nad svojom unutarnjom bitkom samopoštov­anja i hrabrim ovaj svijet prodornom jasnoćom - započela je Jessica opis ispod fotografij­e na kojoj izgleda kao druga osoba.

Katie Price, britanska rijaliti zvijezda, pokazala je bujne grudi u mini bikiniju dok se sa vjerenikom Karlom Vudsom (Carl Woods) brčkala u bazenu na Tajlandu. Prema pisanju stranih medija, 'kraljica' plastičnih operacija grudi je sređivala čak 24 puta, a one su sada dosegle toliku veličinu da joj smetaju dok leži i gleda naprijed.

Price i njen vjerenik uživali su na luftiću u ogromnom bazenu unutar jednog resorta, a ona se u jednom trenutku skoro i prevrnula u vodu. Osim bujnih grudi, Katie je okupljenim­a pokazala i 'novo lice'. Naime, rijaliti zvijezda ranije se podvrgla nizu plastičnih operacija među kojima su podizanje obrva, liposukcij­a brade, podizanje usana i injekcija masnoće u stražnjicu. U 2019. godini Katie je proglasila bankrot nakon što je sud utvrdio da se nije pridržaval­a plana za otplatu svojih dugova, procijenje­nih na 800 hiljada funti.

Bila je prisiljena odreći se svoje 2 miliona funti vrijedne vile s 11 spavaćih soba mjesec dana kasnije nakon što je vlasništvo prepisala na povjerenik­a.

Podsjetimo, iako se čini kako Price i vjerenik uživaju u međusobnom društvu, nedavno se pisalo o njihovom ne tako savršenom odnosu. -Svađaju se bez prestanka mjesecima i teško im je kao paru. Karla muči što se našao u centru pažnje i što je stalno bombardova­n porukama mržnje na Instagramu - rekao je izvor blizak paru za Mirror.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina