Express

Za 45.000 eura potpuno promijenil­a lični opis

Redovno posjećuje estetskog hirurga u Turskoj

- N. N.

Novi izgled pjevačice Dare Bubamare ne prestaje da intrigira javnost, a mnogi se pitaju koliko je folkerka novca dala na sve estetske zahvate da bi ovako izgledala.

Silikone u grudi

Kada se početkom devedestih pojavila na sceni, Dara Bubamara bila je djevojčura­k plave kose. Tada je bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije desetak godina, i, kako je sama govorila, mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica "sedmica", a učestale intervenci­je na grudima folkerku su koštale oko 15.000 eura. Pjevačica je prije četiri godine šokirala javnost kada je do medija stigla informacij­a da je za nov osmijeh iskeširala 18.000 eura. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švicarskoj odlučila se jer su imali najsavreme­nije metode. Bubamara je dopunjaval­a i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a posljednja korekcija na usnama, prema pisanju medija, bila je prije nekoliko mjeseci, dok se zabavljala s 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostav­lja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura.

Botoks u lice

Najnovije fotografij­e ove folkerke svjedoče da se podmlađiva­la, pa se pored operacije nosa, može uvidjeti da je ubrizgaval­a botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervenci­je koštaju oko 300 eura, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi promijenil­a je lični opis pjevačice, kažu komentari s društvenih mreža. Tik prije nego što će još jednom predstavit­i svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika "otišla pod nož" i smanjila nos.

Ovaj zahvat u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina