Express

Željko Bebek pjeva o prolaznost­i vremena

Na ovom događaju se promoviraj­u nove pjesme, okuplja se estrada, svima bude super u otkačenom druženju jer tu nema nagrada

- Dž. H. M.

Već uveliko pjevači Hrvatske i regiona spremaju se za “CMC festival” u Vodicama. Festival koji postoji već 14 godina i koji je po mnogo čemu specifičan. Naime, muzički događaj u Vodicama svi s nestrpljen­jem čekaju jer je događaj gdje se promoviraj­u nove pjesme, gdje se okuplja estrada, gdje svima bude super u otkačenom druženju jer tu nema nagrada.

Ivana Kovač, Indira, Željko Bebek, Jasmin Stavros... samo su neka od imena koji su i sami kazali da se raduju tom 10. i 11 junu, kako oni tako i publika jer u periodu pandemije ovaj muzički događaj je stao.

Pjesma “Kupit ću nam sat”, novi je službeni singl i spot Željka Bebeka.

Pjesmu autora Branimira Mihaljević­a i Marija Mihaljević­a, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama. Ovaj je singl ujedno i najava njegovog novog studijskog albuma “Mali oblak ljubavi”.

-To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršeno­j Sveučilišn­oj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora. Ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljic­a Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznost­i vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi – rekao je Bebek.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina