Express

Mogu mnogo toga da pokažem

- N. N.

Jovana Milojević se vratila u takmičenje „Zvezde Granda“i ponovo je u timu Đorđa Davida. Uspješno se plasirala u šesti krug.

Zašto ponovo „Zvezde Granda“?

-„Zvezde Granda“su mi i tokom prošle pomogle da se izgradim kao ličnost, stičem iskustvo, da prebrodim tremu i strah, da napredujem u svakom smislu. Želim da pokažem koliko sam napredoval­a i ja se nadam, koliko ću još napredovat­i. Pored toga su velika reklama što je takođe, ako želimo uspjeti i baviti se ovim poslom, jako važno.

Jesi li bila iznenađena pozivom produkcije?

-Smatram da sam i u prošloj sezoni ostvarila priličan uspjeh i da mogu još mnogo toga da pokažem stoga nisam bila iznenađena ali mogu reći da mi je bilo veoma drago kada sam dobila poziv.

Ponovo si u timu Đorđa Davida. Kako izgleda rad?

-Tako je, Đorđe David je i ove sezone moj mentor zbog čega mi je mnogo drago. Što se tiče našeg rada ništa se nije promijenil­o, i dalje radimo i vježbamo punom parom, a kada su u pitanju moji nastupi, s tim da sam i sama dosta zrelija i sigurnija, naravno da možete očekivati iznenađenj­a i nešto novo od mene.

Jesi li spremnija?

-Jesam, prošla sezona je mnogo uticala na to, znam šta me čeka i spremna sam da težim ka svom cilju.

Ostaješ li u pop žanru?

-Voljela bih da u ovoj sezoni pokažem maksimalno svoje mogućnosti, ne samo vezano za pop muziku već i za mnoge druge žanrove, tako da, možete da očekujete svašta.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina