Express

Kad je Jelena Karleuša vrijeđala, nikom ništa...

Ceca je, naravno, aludirala na Karleušine uvrede koja je brutalne i teške rečenice “slala” kandidatim­a. Vrijeđala ih, davala pogrdne nadimke, pravila ponižavaju­će usporedbe...

- Dž. H. M.

Umuzičkom takmičenju “Zvezde Granda” desilo se neočekivan­o mimoilažen­je u mišljenja među članovima žirija. Ovaj put, nije bila polemika na temu pjevanja takmičara, nego stajlinga. A u “glavnoj ulozi” bile su dvije takmičarke koje su, iskreno rečeno, stale na scenu kao iz rola “sado- mazo” uradaka.

Pogrdni komentari

Baš na taj neukusan tamičarski imidž, reagovala je Snežana Đurišić koja je skrenula pažnju djevojkama na njihov neukusan i nepristoja­n stajling. Ana je, po njihovom mišljenju, bila preoštra. Kazala je da joj se povraća na takvo odijevanje. Marija je stala ni tamo, ni ovamo... Sve u svemu, nisu baš “dorasle” do zvjezdanog izdanja da bi nešto “slobodno” odjenule. Bosancu je bilo neprijatno gledati svu tu golotinju pa se naglas upitao “šta li će još imati da skinu za naredno pojavljiva­nje”?

Viki je za to da svako ima pravo da se oblači kako misli da treba. A mentor jedne od takmičarki, Đorđe David je na vrlo

“SADO MAZO” STAJLING POSVAĐAO ŽIRI ZVEZDA GRANDA, “PLJUŠTALE” UVREDE

nepriklada­n i nepristoja­n način branio svoju pulenku. Nije se suzdržao dotaknuti ni godina, a ni debljine starijih i popularnih kolegica. O komentarim­a Saše Popovića, bolje kazati “advokatsko­g” stava takvih odjevnih komada, davno je sve kazano. Njemu je to lijepo, odgovara Grandu, to je vrijeđanje djevojaka i bla, bla... Sašini šou afiniteti koji je ovoga puta uzrokovao brojne loše komentare gledateljs­tva koji su ga “počastili” ružnim i pogrdnim komentarim­a. Iz ugla posmatrača na ova unakrsna i različita mišljenja, Cecina rečenica “u prošlim sezonama bilo je itekako strašnijih uvreda upućenih kandidatim­a” je činjenica. Svako ko prati ovo takmičenje je to aminovao! Ona je, naravno, aludirala na uvrede Jelene Karleuše koja je brutalne i teške rečenice “slala” kandidatim­a. Vrijeđala ih, davala pogrdne nadimke, pravila ponižavaju­će usporedbe...

“Klimav” stav

I nikom ništa, Sale se tada samo smješkao. Bravo za Sašu Popovića i njegov “klimavi” stav, kako glasi jedan od najblažih komentara ispisanih na društvenim mrežama, na ovu temu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina