Express

Otac i majka

Pjesma je posvećena osobama koje su otišle od kuće i ostavili svoje roditelje, svoju kuću, svoje prijatelje i otišli za boljim životom negdje u svijet i naravno da ono što su ostavili iza sebe im je uvijek u srcu i da im je to najbitnije

- Ozren T..

Suza mi krene kada se sjetim Mladosti svoje, oca i majke Imali malo, a sretni bili Živjeli život kao iz bajke Imali malo, a sretni bili Živjeli život kao iz bajke A sada gledam u sina svoga U njemu vidim djetinjstv­o svoje Sjetim se riječi oca i majke ”Dobri se ljudi ničeg ne boje”

Noćima sanjam zelena polja Tamo me često sjećanja vrate Imali malo, a sretni bili Takvi se dani zauvjek pamte Imali malo, a sretni bili Takvi se dani zauvjek pamte

Pjevač Adnan Nezirov nedavno je objavio svoju novu pjesmu pod nazivom “Otac i majka” kao i spot za ovu numeru. Pjesma ima jaku poruku i dosta obećava, a vrlo lako da će se mnogi pronaći u njoj i da će postati veliki hit. Ova numera biće praćena i slikovitim spotom u kojem će učestvovat­i i članovi njegove porodice.

Poruka

-Nova pjesma samo što je objavljena, promocija je bila na Grandovom Youtube kanalu, a pjesma se zove “Otac i majka”, baš je posvećena osobama koje su otišle od kuće i ostavili svoje roditelje, svoju kuću, svoje prijatelje i otišli za bolim životom negdje u svijet i naravno da ono što su ostavili iza sebe im je uvijek u srcu i da im je to najbitnije, bez obzira koliko oni negdje uspjeli imali neke vile, kuće, oni se uvijek vraćaju na ono staro, na svoju kućicu na ona zelena polja gdje su njihovi roditelji. Ima baš lijepu poruku i mislim da će se 95 posto svih nas naći u tekstu , čak i spot sam uradio onako slikovito, stavio sam i mog oca i moju majku u spot i moju kuću. Jedan dio sam radio u Čikagu, a jedan dio sam radio kući, stavio sam čak i svog sina u spot. Pjesmu je napisao Emrah Emšo, a spot je radio Vedad Jašarević, a aranžan je radio Srki Boj - ispričao je Adnan, pa otkrio da li se pronalazi u ovoj numeri i koliko vremena on posvećuje svojim roditeljim­a:

Točkovi

-Ja kad god imam vremena to koristim da posjetim moju rodbinu, prvenstven­o svoje roditelje, jer vrijeme brzo prolazi. Uvijek koristim priliku da što više vremena sa njima provedem, ali uvijek sam na točkovima i kažem moram sebi helikopter kupiti da stignem to sve.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina