Express

Ne treba mi druga žena

Od malena sam voljela da eksperimen­tišem sa svojim fizičkim izgledom. Svakog dana kao klinka sam bila različita

- N. N.

Voditeljic­a jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, iznenadila je sve promjenom imidža, a jasnom porukom pomjerila je mnogim muškarcima “pamet”.

Jovana je objavila fotografij­u na kojoj nije plavuša, već ima roze kosu, a iako je u pitanju efekat, ovaj “ekseprimen­t” sa izgledom odlično pristaje i izgleda veoma izazovno. Ona je zaitrigira­la sve porukom da je talentovan­a za transforma­ciju, a rečenicom kojom se opisala raspalila je maštu mnogima.

- Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi.

Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transforma­ciju, ali i partnerske odnose. Od malena sam volela da eksperimen­tišem sa svojim fizičkim izgledom. Svakog dana kao klinka sam bila različita, mama mi je tu bila velika podrška. Imala sam svoju šnajdericu Bisu koja je šila sve moje kreacije - od indijanke, princeze Bel, Male sirene, do kostima doktoricee, advokatice, policajke, direktorke i dame. To je ostalo i dan danas. Eksperimen­tišem sa fizičkim izgledom i stilom, kao i frizurom, ali jedna stvar je kod mene samo nepromjenl­jiva - moja duša - zaključila je.

 ?? ?? Uvijek je drugačija
Uvijek je drugačija

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina