Express

Nema dovoljno novca da naruči pjesmu

Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pjesma i nema šanse da je se sjetim

- N. N.

Glumica Anđelka Prpić važi za jednu od najatrakti­vnijih glumica na našim prostorima.

Ona ne krije da obožava da dobija poklone, ali tu se susreće sa jednim problemom.

- Volim da ih dobijam, ali ne znam uvijek lijepo da odreagujem. I to se vježba, kao ono za kompliment. Kao ono “Što ti lijepo to stoji” pa odgovoriš “2000 dinara” - Ko te pita gdje si kupio i koliko košta? zaključuje Anđelka.

Zatim se osvrnula na rođendansk­o iznenađenj­e koje je napravila svojoj drugarici, voditeljci­i Mariji Kilibardi.

- Iako zvuči kao foskula, najviše volim da smišljam šta je nekome baš dobar poklon. Ja sam gospođici donijela 41 balon od helijuma, ali ne bilo kakav nego pastelnih boja zbog neke astrološke fore. Otišla sam sa još dva vozača, i kad su me pitali: “Koga ćemo da vozimo” i ja kažem:” Njih” i onda smo počeli da vučemo 41 balon - kroz smijeh priča Prpićeva.

-Dijamanti, parfemi, cipele, male torbe. Šalim se, ustvari ne šalim se, volim sve to, ali najviše uživam da imamo vremena mi koji se volimo, da možemo da se razgalimo, razgaćimo u onom lijepom smislu, da pijemo dobra vina, jedemo dobru klopu. Volim da platim muziku, ali se uvijek ispostavi da nikada nemam dovoljno koliko mi treba to veče, užas. Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pjesma i nema šanse da je se sjetim. Uvijek sebi kažem napiši čovječe taj spisak – zaključuje ona.

 ?? ?? Ispostavi se da joj nedostaje
Ispostavi se da joj nedostaje

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina