Express

Uvijek želim više

Ništa nije teško ako voliš raditi

- N. N.

Mirza Karabegovi­ć se plasirao u šesti krug „Zvezda Granda“. Iako ga je mentorica Aba Bekuta kritikvala, objasio je šta se desiloo. -Mirza nisam najzadovol­jnija kako si pevao, jer nisi izveo kako smo se dogovorili.

Nijednom nisi otpjevao kako smo se dogovorili, ne znam šta je sa tobom - rekla je Ana.

Iako si prošao mentorica je našla zamjerku jer je nisi poslušao. Šta se desilo? -Da prošao sam i ovaj put direktno sa šest glasova, ali nije bilo baš na nivou kao ranijih emisija, jer sam bio bolestan.Tako da nisam imao prilike puno vježbati i iznijeti ono što smo na probi zajedno vježbali.

Jeste li Ana Bekuta i ti razgovaral­i nakon nastupa?

-Razgovaral­i smo i analiziral­i ovaj nastup. Vidjeli koje su to bile greške na kojima ću raditi i trudit se da ih ubuduće ne pravim!

Da li si spreman za naredni krug?

-Pripremama se uvijek maksimalno posvetim, naravno ako sam glasovno zdrav. Ovaj put nisam bio glasovno u mogućnosti da se puno pripremam zbog prehlade, ali za naredni krug se već pripremamo punom parom.

Jesi li zadovoljan učešćem i da li si ispunio očekivanja?

-Što se tiče generalno takmičenja jesam. Pošto mi je ovo prvi put da se takmičim u početku su mi očekivanja bila da ću proći dva do tri kruga, ali mojim trudom i radom sa mentoricom dali su rezultata da sam stigao evo i do šestog kruga.

Šta je najteže tokom takmičenja?

-Nije ništa teško ako to zaista voliš raditi. Ako imaš motivaciju i podršku od svojih najvoljeni­jih. To mi daje vjetar u leđa i uvijek želim više.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina