Express

U Americi se zarazio koronom

Mislio je da se neće izvući živ

- N. N.

Aco Pejović nedvano se vratio sa turneje po Americi i prisjetio se jednog neugodnog događaja. Naime, završio je u bolnici jer nije želio da iznevjeri publiku.

-Prodato je tada 2700 karata, ali mislim da je bilo 3000 ljudi. To je dobro za uslove tamo. Bilo je i stranaca, cijela ta noć je prošla super. Jedino poslije toga, nakon dva dana trebao sam da radim u jednom baru za VIP goste žurku. Sve je bilo super, ali ja sam zakačio koronu tada - počeo je priču pjevač.

Nakon što je krenuo na zabavu, osjetio je da mu se zdravstven­o stanje pogoršalo. - Kada sam krenuo na zabavu, bio sam jako loše, imao sam temperatur­u i nisam mogao da ustanem iz kreveta. Nisam znao da imam koronu, mnogo sam se loše osjećao. Izašao sam da pjevam, 20 minuta sam uspio da pjevam. To je više bilo kreštanje nego pjevanje. Bio sam gola voda, sako mi je bio mokar. 20 minuta sam probao da pjevam i to je bilo bezuspješn­o. Bilo je nemoguće da pjevam, groznica me je tresla i zatvorio sam se. Onda sam probao da odem 15 minuta da odmorim u bekstejdžu, ali nije moglo. Izvinio sam se tim ljudima to veče, objasnio sam da nemam snage da nastavim, nadam se da mi nisu zamijerili. Prvi put mi se ovo desilo u životu. To je prvi put da sam pomislio u životu da se možda kući neću vratiti živ. Jeste mi se jednom desila iscrpljeno­st na proslavi u Nišu, ali ni blizu ovoga. Preblijedi­o sam tada, poslije sam išao i na infuziju - ispričao je.

 ?? ?? ACO PEJOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI
ACO PEJOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina