Express

Ko bi rekao da je Ana Nikolić baš toliki ološ!

Sram je bilo! Ana nije onakva kakvu sam je doživljava­la jer je nisam lično poznavala – kaže Milica

- Dž. H. M.

Neviđeni “okršaj” između dvije srbijanske pjevačice ide, čini se, u nedogled. A, sve zbog jedne pjesma. Milica Pavlović je numeru “Provjereno” objavila na svom novom albumu.

Odjednom, istu pjesmu sa demo snimka pušta na svoje “zidove”, a i pjeva na nastupima i Ana Nikolić.

Bez riječi i pitanja upućenom Milici.

Dno, dna

Ova već počela da “ključa”, potom i “osula” paljbu po Ani, koja joj je do tog momenta bila pjevački uzor. -Sram je bilo! Ana nije onakva, kakvu sam je doživljava­la jer je nisam lično poznavala – kaže Milica.

Potom je dodala da je teško našla pjesmu za sebe. Zarađeni novac izdvojila, platila i neko dođe i otuđi ti tvoje. To je “dno, dna”. Priključil­i su se i kolege pjevači, kazavši svoje viđenje ovog slučaja. Saška Karan je rekla kao iz topa. -Nisam znala da je Ana Nikolić, baš toliki ološ! Olja Bajrami je navela kako je sličnu stvar i sama Milica njoj svojevreme­no napravila. No, bez obzira na to, ovog puta je na strani pravde. Što znači da je uz Milicu. Tijana Dapčević je izrekla svoj stav, pa, kazala kako svađe, uvrede, optužbe… nisu rješenje, nego to treba da riješi autor i producent pjesme. Potom se oglasio i Dragan Brajović Braja, autor sporne pjesme.

-Milica je jedini vlasnik pjesme “Provereno”. Uredno snimila, izmirila troškove. Ani sam nudio tu numeru, ona je odbila. E, kad je vidjela da je postala hit, pravi bez potrebe scene bile su riječi Braje koji je naglasio kako ovako nešto u svojoj višedeceni­jskoj karijeri nije doživio. Podcrtao je i to da je za Milicu pravio pjesmu.

U svu priču, uključuje se i Jelena Karleuša koja je na strani Milice, osudivši Anin, nekolegija­lno postupak. “Ulijeće” i Aca Lukas, koji je posljednji­h mjeseci, tvrde, “svakoj čorbi zaprška”. On je uz Anu, ali sada protiv Karleušino­g mišljenja o estradnom skandalu.

Ružan smjer

-Nauči da pjevaš, pa onda morališi - uputio je Aca svoje oholo mišljenje na

Karleušin račun. A nakon nimalo “slatkih”, međusobnih prepiski Aca je skinuo sa Jutjuba njihov duet “Bankina” koja je prikupila čak 32 miliona pregleda.

Ovaj javni skandal, bez obzira ko je “u krivu, a ko u pravu” otišao je predaleko u ružnom i predegutan­tnom smjeru.

 ?? ??
 ?? ?? Izvrijeđal­i jedno drugo
Izvrijeđal­i jedno drugo

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina