Express

Poželio probati drogu

-

azgovor sa Vukadinom Gojkovićem, poznatijim kao Vuk Mob vodili smo u njemačkom gradu Offenbachu. Bila je to samo jedna od usputnih stanica na kojima se zaustavio, da bi se družio sa svojim fanovima. Opušten i raspoložen za razgovor, kakav je uvijek, Vuk je bio spreman da odgovori na svako postavljen­o pitanje.

RFin sam dječak

Ma bilo nam je mnogo lijepo - ovim riječima je započeo naš razgovor. to mi nije ni pretjerano žao, jer i ovako pokušavam da izbjegavam kontakt sa njima, a to je bilo još u vrijeme kada je sve bilo u redu.

Zbog čega?

-Ma to su divni ljudi hahahah! Ne bih sada mnogo polemisao, ja jesam na estradi, bavim se muzikom, ali nekako se osjećam da ne pripadam toj i ovakvoj današnjoj estradi. Ja vodim malo drugačiji život. Ja sam neko ko je došao sa ulice u muziku, imam neku drugačiju prošlost i podneblje iza sebe, tako da se sa tim estradnjac­ima ne uklapam baš previše.

Pa da se vratimo malo u tu tvoju prošlost, kakva je ona bila?

-Prije svega, ja sam bio totalno lud, bilo je tu drugarstva, ulica, zezanje. Sve je bilo usko povezano. Standardno tinejdžers­ki, tuče i svašta nešto. Mnogi od njih su već bili poznati, a ja sam tek kasnije ušao u muzičke vode.

Da li si bio dio kriminalno­g podneblja?

-Ne, ne i ne! Ja sam poznavao te ljude, poznajem ih i danas, ali ja sam ipak fin dječak.

Da li se moglo desiti da umjesto repera postaneš pop, rock ili folk pjevač?

-A ne, to se nije moglo desiti, jer sam ja u duši reper. Iza mene je već punih sedam godina aktivne karijere i to se pokazalo da ovo što radim, radim veoma dobro. Nema mjesta u Evropi gdje nisam nastupio, tako da nekako mislim da sam stvoren za ovo. Od

 ?? ?? Volim da popijem i da se pobijem, znam šta da radim sa ženama
Volim da popijem i da se pobijem, znam šta da radim sa ženama

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina