Express

Ne bih oženio pjevačicu

Nazovem mamu i kažem joj da razmišljam da uzmem kokain, jer ne mogu ovo sve da izdržim, a ona će meni: „Nemoj da ti ja dođem tamo, mamu ti je*em. Budeš li to smeće samo pomirisao, ne vraćaj mi se kući”

- Bato Šišić

četvrtog razreda Osnovne škole sam počeo ovim da se bavim, snimao sam sam sebe na onim dobrim, starim kasetama. Ova i ovakva muzika je moj životni poziv.

Rekao si da nisi dio estrade, a estrada je puna tračeva i ogovaranja. Kakva je situacija među reperima?

-Istina tu postoji jedna vrsta konkurenci­je i ne bi valjalo da je nema. Postoji ustvari to rivalstvo, ko će bolju pjesmu da izbaci, ko će da ima bolje nastupe, ali neka vrsta ljubomore ne. Da se razumijemo, nema mnogo repera koji rade i zarađuju dobro, ima nas desetak i to je to. Tu je ona standradna mačo priča i tako tome slično.

Da li sebe smatraš mačo muškarcem?

-Da i u svakom smislu sam mačo muškarac. Volim da popijem i da se pobijem, znam šta da radim sa ženama. Doduše nedostaje mi nekih desetak centimetar­a visine, ali i Tayson nije bio visok, pa je bio najjači čovjek na estradi hahahah.

Da li se bavljenjem rep muzikom može zaraditi dobar novac?

-Iskreno, ja sam sa repom zaradio najveću lovu u životu koju sam mogao da napravim. Ruku na srce, nisam ni sanjao da ću uzimati novac od muzike, jer repere niko nije ozbiljno uzimao, ali došla je neka nova publika koja nas je otkrila, zavoljela i tako je krenulo.

Koliko ima istine u tome da zelenašima duguješ novac?

-Neee, to nije istina! Prvo se pisalo da kola koja vozam nisu moja, pa da onda dugujem novac. Onda sam objavio status da se pod hitno jave svi oni kojima ja dugujem novac, onda sam slikao sve moje vozačke dozvole za sve automobile koje vozam, a imam ih trenutno četiri komada. Jedna kola se vode na mene, jedna na moju majku, te ostala dva automobila na moju braću. Poslao sam sve to i onima koji su

Da li bi ženio pjevačicu?

-Nikada ne bih,

to pisali o meni i, rekao da ću ih tužiti ukoliko sve to ne demantuju, a onda su sve to i demantoval­i.

Probao sam travu Kažu da reperi koriste narkotike, drogu, da li si ti među njima?

-E, to je najgora laž koju su pisali o meni. Najčudnije u svemu tome je kada mene vide ovakvog istetovira­nog, ćelavog i odmah uz sve to ide i da sam narkoman. Probao sam travu kad sam bio dijete, ali drogu ili nešto tome slično nikada, ama baš nikada. Droge mi nisu potrebne, ja sam lud sam po sebi, volim da popijem, to je taj moj porok. Ali, taj porok mi pomaže da stvaram dobru muziku.

Da li si bio u društvu gdje se drugi drogiraju?

-Da naravno da sam bio i nikada, ama baš mi nikada, mi nije palo na pamet da i ja to uzmem. Ustvari lažem, da bilo je to jednom u BiH kada sam imao 16 nastupa jedan za drugim. Nisam više mogao ni da pričam, ni da spavam, ni da jedem, nisam mogao da funkcioniš­em. A onda vidim da mnogi koji uzimaju kokain sve to dobro podnose. Onda nazovem mamu ni za tri života da imam. Veoma dobro znam kakvi su i

i kažem joj da razmišljam da uzmem kokain, jer ne mogu ovo sve da izdržim, a ona će meni: „Nemoj da ti ja dođem tamo, mamu ti je*em. Budeš li to smeće samo pomirisao, ne vraćaj mi se kući”. I nisam.

Najluđa stvar koju si učinio?

-Ima dosta toga što se dešava u mom svakodnevn­om života. Jedna od posljednji­h ludih stvari je ta, da smo neki dan moji drugari i ja, zaustavili prepun gradski autobus, ušli u njega puštali našu muziku, a kada smo završili onda smo ih pustili da idu dalje.

Šta se krčka u tvom muzičkom studiju?

-Ovih dana sam objavio duet sa Stojom, spremio sam već nekih šest pjesama, a spremio sam i album.

Nakon njegove objave više neću nikada ništa da snimim u životu. Bit će tu dosta dueta kao što su sa Alenom Sakićem, Reljom Popovićem, Cvijom... To će biti album sa kojim želim da krunišem moju dosadašnju karijeru, da sve to bude baš vrhunski, a nakon toga samo nastupi i ostatak vremena želim da posvetim mojoj kćerkici. Želim da je gledam dok odrasta, da se pjevači i pjevačice. To je neki moj stav i toga se pridržavam.

igram sa njom, da joj mijenjam pelene...

Rekao si da si pravi mačo muškarac, a mijenjaš pelene?

-Kada sam sa kćerkicom ja sam najnježnij­i muškarac na svijetu. Uopšte se ne stidim javno reći da sa zadovoljst­vom mojoj kćerkici mjenjam pelene. Uzmem je, recimo, od moje bivše partnerice ujutro i onda se ona i ja cijeli dan igramo, družimo, pjevamo. Iskreno, nisma mogao da vjerujem da postoji nešto tako sitno, malo,d a može toliko radosti u životu da ti pruži.

Tek kada čovjek dobije dijete shvati šta znači voljeti najviše na svijetu.

Neka neostvaren­a želja u svijetu muzike?

-Da, ima! To je da snimim duet sa Vladom Georgijevi­m. Ne znam zašto je to tako, ali ja tog čovjeka toliko volim da slušam, mnogo ga respektuje­m. Ne znam ga lično, ali baš mi se sviđa sve ono što radi i kako se ponaša.

Eskiviram muškarce Gdje ulažeš zarađeni novac?

-U nekretnine. Sagradio sam jednu lijepu kuću za mene i moju porodicu. Jeste da sam „krvario“neke dvije godine za sve to, ali isplatilo se. Poslije svakog nastupa ja dođem kući, dam sav novac roditeljim­a, odvojim nekih 150 eura za moje potrebe i to je to. Moji roditelji su mene tako vaspitali da kod nas u kući nema više novčanika, već samo jedan i u taj ide sav zarađeni novac. Onda se svi služimo tim novcem, ali uz konstataci­ju. Ja imam moja dva rođena brata i ne postoji moje ili njihovo, već sve je naše. Onda mudro ulažemo taj novac, kako bi nam se sve to vratilo. Ja vjerujem mojoj braći, a oni vjeruju meni.

Da li su ti se muškarci udvarali?

-Da jesu, a to čine i danas. Eskiviram ja to na kulturan način, strogi sam heteroseks­ualac.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina