Express

Anabela Atijas sve oprostila zetu Marku Miljkoviću

Otkrila da se vjerio njen bivši muž

- N. N.

nabela Atijas se na krštenju unuke Mije pojavila sa svojim izabraniko­m Andrejem. Djevojčica je slavila ujedno svoj prvi rođendan.

Luna i Marko su napravili proslavu u jednom restoranu, a Anabela je plakala od sreće. Tom prilikom je priznala da se pomirila sa Markom.

-Ja sam se rasplakala, srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosni­ja baka. Premašila je sva moja očekivanja. Uživam u ulozi bake. Nisam Lunu savjetoval­a danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način. Vidim da uživa i da

Aje sretna i meni je to dovoljno. Ja bih voljela da vam prenesem osjećanja, pretjerano sam emotivna. Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema Miji.

-Ne treba se više osvrtati unazad. Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari.

Sve smo prevazišli, ljubav je pobijedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila. Čula sam da se Gagi vjerio, drago mi je da je našao pravu ženu za sebe, ja sam sretna zbog njega rekla je Anabela.

 ?? ?? Anabela sa Andrejom Atijasem
Anabela sa Andrejom Atijasem
 ?? ?? Uživali u danu svoje kćerke
Uživali u danu svoje kćerke

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina