Express

Mi smo dva različita svijeta

Ne bih ni objelodani­la vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lijepo, želim mu sreću rekla je Aleksandra

-

Pjevačica Aleksandra Mladenović i pjevač Isak Šabanović raskinuli su nakon nekoliko mjeseci veze. Aleksandra se pojavila na promociji albuma kolegice Nadice Ademov bez Isaka, a na pitanje gdje joj je dečko, odgovorila je da ga nema. Mladenović­eva je otkrila i zašto je došlo do raskida, pa priznala da li pati za Isakom.

- Nemam dečka. Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita svijeta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to - rekla je pjevačica.

- Sve je lijepo, ali najvažniji je odnos kod kuće. Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna. Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni objelodani­la vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lijepo, želim mu sreću - rekla je ona.

- To je trajalo skoro četiri mjeseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem istakla je Mladenović­eva.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina