Express

Ivani želim svu sreću

-

- Mene ljudi mrze kad kažem bilo šta lijepo što se tiče mog i njegovog odnosa, ali iskreno malo mi je žao što on nije ovdje. Samo zbog nje... To kuče je kupljeno kad smo mi bili zaljubljen­i, šta je sve uslijedilo poslije toga, njegove odvratne riječi koje nemaju opravdanje, moj gubitak novca, diskvalifi­kacija, realna činjenica je da nisam kupila stan zbog Nenada Aleksića, a ne zbog sebe. Sve te stvari jako bole, ali opet s druge strane mojoj ljudskoj strani je žao. Nema potrebe za bilo kakvu komunikaci­ju, on je nastavio svoj život, ja sam nastavila svoj i to je to priča Tara.

- Žao mi je što je sve ovo tako ispalo, žao mi je što se svelo na propao brak, propala

Nenad Aleksić Sha posljednji je napustio rijaliti “Zadruga”, a sada je pričao o svom trenutnom stanju, kao i svemu što se dešavalo u rijalitiju.

- Super sam! Da sam miran, tih i povučen, po prirodu to nisam. Sada sam ušao u neki mirniji period, mirnu luku. Sad mogu da kažem da sam lagan! Nakon svega što se dešavalo htio sam da dokažem da mogu ja da budem ja. Inače sam prgav, ali sve se sleglo i nemam nijedan problem. Bukvalno, u posljednji­h desetak godina, prvi put mogu da kažem da nemam nijedan jedini problem - rekao je.

Bolje da se ništa od toga nije desilo, nego što se desilo na ovaj način. Koliko god bilo lijepo tih mjesec dva i to muvanje. Ne mogu da kažem da mi nije bilo lijepo i da se nisam zaljubila, ali taj odnos je ispao lošiji nego što bi mogao da bude. Nikada se ne bih vratila u to, milion eura da mi izvade u kešu, ne bih se vratila u to. Nema smisla da iscrpljuje­m svoje tijelo, mučim sebe, sa 22 godine sam završila na lijekovima za smirenje, sa lijekovima za pritisak, sa lijekovima za srce. Imam hiljadu i jedan problem, psihički sam rasturena, trokiram, ne mogu da se snađem u normalnom okruženju - kaže Tara.

U medijima se poslednjih dana pisalo da se njegova bivša supruga Ivana udaje.

- To sam sad čuo, a provlačilo se kroz medije. Ako se udaje, želim joj sve najlepše! Našla je svoj mir i drago mi je. Valjda ću i ja naći svoj mir i sreću. Vjerovatno se udaje za Vladimira, nema šta, čestitam joj i želim sreću - rekao je reper.

- Oboje nismo uradili ispravno, to mogu reći. Svakako bi došlo do razvoda braka jer je sve bilo klimavo i mršavo, pa je bilo pitanje trenutka. Svako nađe svoju sreću. Sve se u životu dešava sa razlogom, pa možda je tako i bolje - rekao je.

 ?? ?? SHA ČUO DA SE BIVŠA UDAJE ZA VLADIMIRA TOMOVIĆA
SHA ČUO DA SE BIVŠA UDAJE ZA VLADIMIRA TOMOVIĆA
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina