Express

Zoranah frapirala veličinom poprsja

Prelijepa balada s emotivnim tekstom koju prati i zanimljiv spot već prijeti da pomjeri granice

- Ozren T.

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah pozirala je u minijaturn­om bikiniju, a iako je samo željela da se pohvali bujnim poprsjem i vitkom linijom, uslijedili su brojne reakcije šokiranih korisnika Instagrama.

Zorana je, naime, na egzotičnoj destinacij­i pozirala u žutom bikiniju koji je jedva prekrivao njene grudi. To je mnogima zapalo za oko, pa na društvenim mrežama komentariš­u da je blogerka ovoga puta pretjerala sa veličinom ugrađenih silikona.

”Majko sveta šta ova žena uradi”, “nije mi jasno kome je ovo lijepo”, “nekada je bila prirodna, a ovo je urađeno bez ikakvog ukusa”... su samo neki od komentara.

Blogerka je inače, ranije pričala zbog čega je nedavno odlučila ponovo da promeni implante u grudima.

Svaku pjesmu koju je Aleksandra Prijović do sada snimila postala je veliki hit, a nedavno je obradovala publiku kada je objavila novu pjesmu “Zvuk tišine”. Prelijepa balada sa emotivnim tekstom koju prati i zanimljiv spot već prijeti da pomjeri granice, a Aleksandri­ne transforma­cije oduševile su sve fanove.

Svoje povjerenje poklonila je Saši Miloševiću Martu koji je, sudeći po komentarim­a, napravio još jedan hit.

”Glas,stas i harizma kada se udruže dobije se dobitna kombinacij­a”, “Spot, tekst, melodija, njen izgled, njen glas, savršenstv­o”, “Ovo će biti mega hit”, samo su neki od komentara oduševljen­e publike.

Ulaziš u sobu dok spava pošten svet Ma ponovo si bio negde do pet Ko zna s kim i ko zna gde Ma kakva šteta Opet stari film, al' sledi preokret Nijedna noćna ptica nema večan let A tako lepa su ti bila krila Kakva šteta Ulaziš u krevet pa moje telo tražiš Celu noć si frajer, a sad hoćeš da me maziš Ma ćao Ma, hajde, ćao Da li čuješ ovaj zvuk tišine Gde smo došli, ne znam ti ni ime Kao stranca dva A nekad bili zauvek ti i ja Opet sam na isto mesto pala Ceo život dežurna budala Ali jedno znaj kad pođeš Platila sam sve, a ti mi dođeš Da si hteo, ja bih ti dala ceo svet Al' džaba kad si samo na oko lep Za takve ljubav nije lek Ma kakva šteta Opet stari film, al sledi preokret Nijedna noćna ptica nema večan let A tako lepa su ti bila krila Kakva šteta

 ?? ?? OGROMNI BALONI VEĆI OD SORAJINIH
OGROMNI BALONI VEĆI OD SORAJINIH
 ?? ?? PRIČA O PJESMI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
PRIČA O PJESMI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina