Express

Imala je seksualne odnose na “Farmi”

MIKI MEĆAVA RAZVEZAO JEZIK O DUŠICI GRABOVIĆ

-

Miki Mećava poznat je po tome što nema dlake na jeziku i uvijek bez ustručavan­ja komentariš­e aktuelne teme. Tako je ovoga puta, kada je govorio o aferi elitne prostituci­je, koja je neadavno potresla region prokomenta­risao i kolegicu Dušicu Grabović.

Miki je svojevreme­no učestvovao u rijalitiju “Farma” sa Dušicom, gdje ju je i bolje upoznao.

- Ja sam Dušicu upoznao u rijalitiju, mislim da nije prošlo dva tri dana, a onda je već imala seksualne odnose. Tada je to bio skandal u odnosu na sad. Ona je bila totalni anonimus, ja to i razumijem, ali toliko biti navalentan i samo skrenuti pažnju na sebe. Ona bi uradila sve zarad karijere i tvrdim da je to tako, a nemam ništa protiv nje, neka se bavi žena čime hoće... - ispričao je on.

- Kad sam je sreo na nekom novogodišn­jem snimanju, vidim ona uzima brojeve pjevača, kao menadžeriš­e kao ona drži Australiju, ali kad bi mogla da zabode neku pjesmu to bi bilo okej, ali teško. Ispašće da stvarno imam nešto protiv žena, ali samo pričam realno. Dolazila je u moj krevet i tražila da se masira. A da li se bavila prostituci­jom to ne znam, ali me ne bi iznenadilo - zaključio je.

Uzima brojeve, menadžeriš­e, ali kad bi mogla da “zabode” neku pjesmu bilo bi dobro

Da li je emisija otvorila neke nove vidike?

-Prije poziva sam trebao da idem u Holandiju i da nastupam u Amsterdamu, korona je zakočila te planove a zatim je uslijedio i poziv iz “Nikad nije kasno”. Prvo što namjeravam poslije šoua je jedan samostalni koncert u svojoj Usori, nešto drugačije, ne samo da pjevam nego da to bude nešto drugačije od onog što se viđa na koncertima u regiji, spoj pjesme, glume, predstave i sve to lijepo upakirano. Nakon toga bi trebao biti veliki koncert na trgu u rodnom Trogiru. Neostvaren­a želja mi je blues contest u Memfisu, gradu Elvisa Presleya a s obzirom da sam veoma kreativan mislim da bih imao što za ponuditi i na Eurosongu kada bi me BiH imala u vidu. Stvarno imam ideja na stotine.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina