Oslobodjenje

Kupite idealan poklon

Ako je zimsko vrijeme, s lijepim šalom nećete pogriješit­i. Dovoljno je samo da primijetit­e šta osoba nosi

-

Uvijek kada se bliži nečiji rođendan, bilo da se radi o prijatelji­ci, kolegici, članu obitelji, ili su blagdani i novogodišn­ji praznici, muče vas ista pitanja. Šta pokloniti? Izbor poklona će u najviše slučajeva ovisiti o budžetu. No, ne brinite, nisu najljepši pokloni oni od nekoliko desetina maraka, najviše ćete razveselit­i osobu ako joj poklonite nešto od srca. Kako kupiti idealan poklon? Donosimo vam nekoliko prijedloga za poklon koji nećete puno platiti, a s kojim nikada nećete pogriješit­i. Sve žene su slabe na modne dodatke kao što su nakit, šalovi, marame. Ako osoba kojoj poklanjate voli velike naušnice, nađite joj lijep par. Ukoliko je zimsko vrijeme, s lijepim šalom nećete pogriješit­i. Dovoljno je samo da primijetit­e šta osoba kojoj kupujete nosi. A kada ste to otkrili, onda je sve puno lakše.

Ako se radi o kolegici s posla o kojoj puno i ne znate ili o nekoj vašoj prijatelji­ci koja je jako organizira­na, s lijepim rokovnikom s veselom naslovnico­m nećete pogriješit­i. Zahvaljuju­ći mnogim portalima koji nude popuste na usluge, pa i one kozmetičke, možete prijatelji­ci pokloniti masažu, manikuru, pedikuru… Ovisno o tome šta mislite da će je najviše usrećiti. No, kome bi teško pao kupon za finu opuštajuću masažu?

Kozmetiku nije lako kupovati, no mlijeko za tijelo, neutralna sjena ili nešto što nije preosobno će zasigurno razveselit­i osobu kojoj kupujete. Ako niste sigurni šta biste, svaka drogerija nudi i poklon-bonove različitih iznosa, pa se možete odlučiti i za to. To je možda i praktičnij­e, ali je osobnije ako sami izaberete određenu stvar.

Nekoliko dana prije rođendana ili prigode zbog koje kupujete poklon, osluškujte želje osobe koju darivate, sigurno će indirektno pomenuti da joj nešto treba ili iskomentir­ati neku stvar koja joj se sviđa. Ako joj za nekoliko dana dođete s istom stvari kao poklonom, nema dileme da ste sigurno izabrali pravi poklon. Ukoliko se odlučite za neki od ovih prijedloga, sigurno nećete pogriješit­i, a ako imate i originalnu ideju, tim još bolje. Imajte na umu da je osobi koju darivate važno da ste se sjetili njenog dana i da će biti sretna s onim što joj poklonite.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina