Oslobodjenje

Široke nogavice su trend ovog ljeta

-

Model širokih nogavica je na tronu popularnos­ti, i ne, nećemo ga se zasititi ni tokom 2022. godine. Najbolje od svega je što su pantalone širokih nogavica idealne i za svakodnevn­e i za večernje kombinacij­e, te su nesumnjivo must have komad u ormaru svake trendseter­ke. I dok na dno ormana odlažete masivne zimske stvari, sjetite se da ovog proljeća pantalone iz trenutnih kolekcija stavite na vrh police.

Ulicama će ovog ljeta dominirati pantalone u modelu visokog struka. Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekt optičke varke i čini da struk izgleda uže, a noge duže.

Iako su pomalo zaboravlje­n modni dodatak, tregeri se u velikom stilu vraćaju na modnu scenu. Tregerice su lake za kombinovan­je, a svakom izdanju daju dozu šika i ležernosti kakvim težimo tokom free vikenda kada želimo da postignemo stylish kao da se nismo previše trudili.

Takozvani 7/8 modeli pantalona, koji otkrivaju gležnjeve, vraćaju se na modnu scenu. Izbor obuće u proljetnim i ljetnim danima će najčešće pasti na trendy patike ili mokasine.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina