Oslobodjenje

Ćosić zadovoljan

- S. P.

se nakon večerašnje utakmice na Bilinom polju.

Saopštenje

BH Fanaticosi zahvalili su na dočeku i korektnost­i stanovnici­ma Crne Gore.

- Aplauzom ispraćena himna, korektno navijanje i odnos tokom cijele utakmice i dolaska su primjer za mnoge. Manju grupu idiota koji mrze zemlje u kojim su rođeni, kako kod njih, tako i kod nas, nećemo posebno spominjati - oni su sami sebi kazna, navodi u objavi BHF uz “poseban pozdrav navijačkim suparnicim­a sa sjeverne tribine za koje se nadamo da ćemo imati priliku da vas ugostimo na isti način i pokažemo vam šta je burek, a šta sirnica”, stoji u saopštenju najvatreni­je navijačke grupe u BIH.

Lijevi bek Đorđe Ćosić otisnuo se zimus prvi put u inostranst­vo i obukao je dres prvoligaša Kazahstana Šahtara iz Karagandij­a.

- Zadovoljan sam svojim igrama. Standardan sam od početka, a i ljudi u klubu su zadovoljni mojim partijama. Lijepo se osjećam ovdje, grad je lijep, Kazahstan je lijep, a i sam klub, jedan od većih u Kazahstanu je dobar. Igramo dobro na početku ove sezone, na nekoliko bodova smo od prvog mjesta, uz utakmicu manje, tako da za sada to ide prema planu. Osnovni cilj je da se izađe u Evropu, rekao je Ćosić, koji nije odbacio mogućnost povratka u BIH.

- Imam ugovor u Kazahstanu do novembra i sve je moguće, dodao je.

 ?? / MUHAMED TUNOVIĆ ?? Ivaylo Petev: Sve miriše na ostavku
/ MUHAMED TUNOVIĆ Ivaylo Petev: Sve miriše na ostavku
 ?? ?? Nerina Hrnjić i Dennis Hadžikadun­ić
Nerina Hrnjić i Dennis Hadžikadun­ić
 ?? ?? Nerina sa Amarom Dedićem
Nerina sa Amarom Dedićem
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina