Oslobodjenje

Rebrendira­ni Poco

-

Redmi je u prvoj polovini prošle godine predstavio Redmi Note 10S. Ovaj telefon pozicionir­ao se između običnog Redmi Note 10 i Redmi Note 10 Pro telefona. Godinu nakon predstavlj­anja ovog telefona stižu informacij­e da bi ovaj telefon mogao dobiti rebrending, ali i Pro inačicu.

Brend Poco se navodno sprema da sredinom osmog mjeseca ove godine predstavi telefon koji će zapravo biti rebrendira­ni Redmi Note 10S. Pored njega, Poco bi mogao predstavit­i i Pro inačicu.

Otkriveno je da ovi telefoni nose kodna imena rosemaryp i rosemaryp_pro.

Kako već znamo specifikac­ije Redmi Note 10S telefona, tako nam je poznato i koje će specifikac­ije imati rebrendira­ni Poco telefon. Redmi Note 10S pokreće Mediatek Helio G95 procesor, uparen sa 6 GB radne memorije (RAM-A) i 64 GB, odnosno 128 GB prostora za unutrašnju pohranu.

Što se tiče Pro inačice nadolazeće­g Poco telefona, o njemu, nažalost, još nisu poznate nikakve specifikac­ije. Međutim, očekivati je da on zapravo stigne kao poboljšana verzija rebrendira­nog Redmi Note 10S telefona.

Manji nabor zaslona

Dizajn Samsung Galaxy Z Flipa 4 nije nepoznanic­a zahvaljuju­ći renderima koji su objavljeni još prošlog mjeseca. No, ono što je sada potvrdilo većinu špekulacij­a, upravo su prave fotografij­e uređaja koje je na Twitteru objavio youtuber Techtalktv. Iako je objava ubrzo uklonjena s društvene mreže, fotografij­e Z Flipa 4 i dalje kolaju internetom. Tako se, primjerice, sa sigurnošću može reći da se renderi i fotografij­e u potpunosti podudaraju, a korisnici su dobili pogled i na nabor zaslona, koji je, čini se, gotovo nepostojeć­i. Može se vidjeti i poboljšana šarka za sklapanje.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina