Oslobodjenje

Četiri igrača na probi u Širokom

Osim reprezenta­tivca Burkine Faso Cyrillea Kpana, trener Ivica Barbarić će procijenit­i kvalitet Petra Turkovića, Nikole Perića i Juraja Ljubića

- J. T.

Prozivka i prvi trening Širokog Brijega održani su u ponedjelja­k uvečer u Trening-kampu “Musa-karačić” gdje su se treneru Ivici Barbariću odazvala 22 igrača. Na probi su se pojavila četiri igrača, među kojima je 24-godišnji krilni napadač Cyrille Kpan (24) iz Burkine Faso. Od ljeta 2016. do ljeta 2018. godine igrao je u klubovima u Burkini Faso i Maroku, a nakon toga u U23 timu Vitorie, nakon čega je otišao u Sertanense, te zimus u Neretvanac iz Opuzena.

Za sada je sigurno da će ugovor o jednogodiš­njoj posudbi potpisati Dinamov golman Renato Josipović (21) koji je do sada branio na posudbi u Bravu iz Ljubljane, a prije toga je prošao omladinske kategorije zagrebačko­g Dinama te je igrao i za Dinamo II. Još jedan igrač Dinama ostat će u Širokom Brijegu, a riječ je o Vinku Roziću koji je odradio polugodišn­ju posudbu te će na Pecari ostati još godinu. Na probi su još Petar Turković, Nikola Perić te bivši igrač Zrinjskog i Posušja Juraj Ljubić. Prvi trening zbog povrede preskočio je golman Josip Pehar.

Tako Barbarić na raspolagan­ju trenutno ima sljedeće igrače - golmani: Renato Josipović, Josip Pehar, Ivan Puljić; defanzivci: Božo Musa, Kristijan Medić, Božo Prusina, Ivan Mustapić, David Martić, Mate Zvonimir Lasić, Moris Valinčić, Petar Turković; veznjaci: Bože Vukoja, Ilija Mašić, Marijan Ćavar, Nicholas Llanos, Kristijan Sesar, Vinko Rozić, Petar Kolenda, Juraj Ljubić, Nikola Perić, Cyrille Kpan, te napadač Daniel Lukić.

 ?? ??
 ?? / JABUKA.TV ?? Mnogo promjena u timu
/ JABUKA.TV Mnogo promjena u timu

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina