Oslobodjenje

Leotaru se na prozivku odazvalo 12 igrača

- J. T.

Na stadionu Police fudbaleri Leotara počeli su pripreme za novu premijerli­gašku sezonu. Trening su vodili i vodiće sve do imenovanja novog šefa stručnog štaba Damjan Ratković i Anel Ramić, a bilo je prisutno 12 domaćih igrača. U toku su pregovori sa igračima koji su nosili Leotarov dres u prethodnoj polusezoni i postoje dobre šanse da određeni broj njih ostane i dalje na Policama, saopštili su iz Leotara. Predsjedni­k Upravnog odbora Rajko Mičeta je istakao da je prvi među jednakima.

- Napravljen je zaokret u politici kluba jer su došli bivši igrači s ciljem, tako da imamo sportski segment. Što se tiče podrške Grada, Elektropri­vrede i privrednik­a, biće je i u narednom periodu. Prihvatio sam se ove uloge jer je to izazov i mislim da organizaci­ono mogu da pomognem u realizacij­i ciljeva u narednom periodu. Taj put se naslanja na ono što su prethodna uprava, stručni i igrački kadar napravili. Zahvaljuje­m svima njima, rekao je Mičeta.

Mičeta je svjestan da je pred njim težak period u kome treba naći novog šefa stručnog štaba, obaviti razgovor sa igračima i zaokružiti igrački kadar.

- U razgovoru smo sa nekoliko trenera i u narednim danima donijećemo najbolju odluku za sve nas. Imamo nešto što nam visi nad glavom, to je pripremanj­e infrastruk­ture za Premijer ligu, a to generalno nije u našim rukama. Neke rokove moramo ispoštovat­i jer možemo doći u priliku da u narednom periodu domaće utakmice igramo na gostujućem terenu. Sve ćemo uraditi što je do nas da se domaće utakmice igraju na Policama, poručio je Mičeta.

Za sada je oko 50 posto igračkog kadra voljno da ostane, a među njima je i nekoliko igrača sa strane.

 ?? ?? Stigao je iz GOŠK-A
Stigao je iz GOŠK-A

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina