Oslobodjenje

Blago nama

-

SERIJA 21.15 FTV

3/64. Drago je razočaran kada sazna da Boris nije bio u vojsci. Jadranko se pak odlučuje javiti svojoj bivšoj curi i pokazati joj kako je uspio u životu. Kako mu treba prazna kuća kojom bi se hvalio, Jadranko nagovara Dragu da Borisa i Anu odvede na paintball i tamo ovoga nauči ratnim vještinama. Jadrankovu bivšu djevojku i njenog muža dočekuje Karla koja odlučuje preuzeti Anin identitet kako bi priča o njoj i njenom uspješnom suprugu bila što autentični­ja.

4/64. Lukasa u školi maltretira problemati­čni Borna pa ga Tamara i Jadranko uče boksu kako bi se obranio. Ana i Boris misle da se sve može riješiti razgovorom, dok Špiro pak ima svoju viziju kako pomoći Lukasu. U kuću Pavić dolazi Bornin šarmantni tata Hrvoje pa Ana i Tamara vrlo brzo zaborave prirodu njegova dolaska kao i na sam Lukasov problem.

5/64. Tamara misli da je trudna pa se počinje nametati pitanje ko će naslijedit­i Dragin stan. Drago pak iz poplavljen­og stana donosi staru fotelju koja Anu strašno nervira. Boris joj govori da je opsjednuta čišćenjem i pospremanj­em pa Ana odlučuje posjetiti psihijatra koji je uvjerava da ne voli Dragu i da se zato želi riješiti njegove fotelje.

6/64. Boris ne može učiti francuski zbog Draginih i Jadrankovi­h razmirica pa odluči u kuću uvesti prijeko potrebne promjene. Juhići će morati kuhati sami sebi, a Ana će svim ukućanima obznaniti novi kućni red. Iznerviran­i uvođenjem novih pravila, Drago i Juhići demonstrat­ivno iseljavaju iz Borisove i Anine kuće te odlaze kod Jadrankova izmišljeno­g prijatelja Mehe.

7/64. Ana ne želi imati intimne odnose s Borisom zbog ukućana koji se stalno motaju uokolo. Boris se povjerava Jadranku koji za sve ima rješenje pa ga tako nagovori da se obuče u majstora jer je uvjeren da će Anu to privući. Kako bi situacija bila što uvjerljivi­ja, Jadranko trga cijev u kuhinji koju Boris potom treba popraviti. Sve prekida Drago koji vidi da se nešto u kuhinji pokvarilo pa, uvjeren da je Boris nesposoban za kućanske popravke, uzima stvar u svoje ruke.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina