Oslobodjenje

Slatka osveta

-

SERIJA 21.00 BHT1

68/82. Sinan dolazi na jahtu dok Bariš i Pelin večeraju i kaže da ne pristaje na dogovor oko restorana. Bulent traži od Bašak da se presele u Marmaris, jer ne želi raditi u restoranu nakon Sinanovog povratka, ali Bašak ne pristaje. U restoran dolazi g. Riza i želi nasamo razgovarat­i sa Sinanom. Bašak javlja Sinanu da je Bulent nestao. Sinan dobija sudski poziv. Hakan otkriva da Simaj nije napustila posao. Na sastanku Bariš saznaje da su pronašli odličnu lokaciju za gradnju restorana.

69/82. Simaj je neprijatno zbog toga što laže Hakana, što mu krije da nije dala otkaz na poslu. Bašak je ljuta na Bulenta i očekuje njegovo izvinjenje. Pelin obavještav­a prijatelji­ce da ih je Bariš pozvao na zabavu tokom vikenda, a one to s oduševljen­jem prihvataju. Džansu govori Sinanu da su dobili veliku narudžbu za dostavu jela izvan Istanbula. U Bariševu vilu dolazi novi kuhar i objašnjava Nedžipu i ostalima da ga je Bariš pozvao. Na putu prema vili Sinanu se pokvari motor. Pomoć mu nudi lijepa nepoznata djevojka. Bulent na zabavi saznaje da će Bariš otvoriti novi veliki restoran u blizini Filije. Sinan uspijeva doći na zabavu i Pelin poziva na ples. Tim plesom su svi oduševljen­i. Sutradan Pelin poziva Sinana da se sretnu kod svjetionik­a.

70/82. Sinan nije došao na posao i Pelin je bijesna. Ni ne sluti da je otišao da se suoči sa Barišem zbog restorana koji njegov suparnik želi otvoriti. Da stvar bude gora, direktor hotela trebao bi biti Bulent. Dok je Sinan žurio u restoran, sreo je djevojku koja je bila u blizini Bariševe vile u noći zabave. Dok se s njim utrkivala na motoru, doživjela je nesreću. Ne sluteći da je djevojka zapravo Bariševa sestra, Sinan joj pruža pomoć i odvozi je u bolnicu.

71/82. Havu je uznemirio susret sa ženom za koju sumnja da je Nazimova majka. Odlučuje to prešutjeti i ništa ne reći Nedžipu. Dujgu, Bariševa sestra, budi se iz kome i traži svog zgodnog spasioca. Pelin joj obećava pomoći da ga pronađe, a ne sluti o kome se zapravo radi. Dok Bulent sumnja da je Bašak trudna i želi joj ugoditi, Hakan otkriva da mu je supruga lagala i da nije dala otkaz. U trenutku dok se svađa sa Pelin, Sinanu javljaju da su otmičari upali u njegovu kuću i oteli njegovog sestrića.

72/82. Sinanova porodica je očajna zbog otmice dječaka, ali Pelin je uz njih i pruža im podršku. Iako ne želi priznati, to najviše godi Sinanu. Hakan je bijesan zbog toga što ga je supruga lagala, a Bulent presretan kada pronađe pozitivan test na trudnoću.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina