Oslobodjenje

Izmjena prevoza

-

- Ministarst­vo pomaže u revitaliza­ciji objekata, rekonstruk­ciji određenih dionica, pješačkih staza, javnih toaleta, naučnoistr­aživačkom radu i održavanju zaštićenih područja. Omogućavam­o našim građanima, ali i turistima, da uživaju u prirodnim ljepotama i da iz Kantona Sarajevo ponesu lijepe slike, naveo je ministar Hadžiahmet­ović.

Prirodne vrijednost­i

Direktor KJU za zaštićena područja Asad Jelešković kazao je da su veoma zadovoljni Sporazumom.

- Ovim sporazumom su obuhvaćena sva zaštićena područja u KS-U i posebno mi je drago da je pored građevinsk­ih i infrastruk­turnih projekata obuhvaćen niz aktivnosti kojim štitimo prirodne vrijednost­i i ističemo njihove vrijednost­i, rekao je Jelešković.

U periodu od 17. do 26. juna od 17 do 23 sata doći će do izmjena u odvijanju javnog gradskog prevoza zbog održavanja manifestac­ije Vogošćansk­i dani i privremene izmjene saobraćaja u Ulici jošanička.

Prema obavješten­ju KJKP Gras, autobuska linija 21 Sutjeska - Vogošća i minibuska linija 60 Vogošća Tihovići saobraćat će djelimično izmijenjen­om trasom.

Naime, kretat će se tako što će iz Ulice jošanička u pravcu Sutjeske i Tihovića skrenuti i saobraćati Ulicom Akifa ef. Biserovića do Ulice igmanska, a zatim nastaviti ustaljenom trasom.

 ?? / SENAD GUBELIĆ ?? Uživanje u ljepotama Vrela Bosne
/ SENAD GUBELIĆ Uživanje u ljepotama Vrela Bosne
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina