Oslobodjenje

Najbolji prijatelj će biti tuš za oči

-

Ako imate okrugli oblik očiju, kako biste ih naglasili, najviše će vam pomoći neutralne boje sjena, savjetuju stilisti. Ono čime ih možete istaknuti jeste donja crta na oku - to će vam oduzeti tek minutu vremena, a efekt će biti odmah vidljiv. Doduše, kada nanosite maskaru, fokusirajt­e se samo na gornje trepavice. Na kapak stavite svjetliju sjenu, a na pregib mrvicu tamniju i spremni ste.

Ako nemate puno (ili uopće) pregiba, vjerovatno imate monolitne oči. Prepoznat ćete ih i po tome što vam pregib nije uopće vidljiv kada imate otvorene oči. Vama će najbolji prijatelj biti tuš ili olovka za oči. Zahvaljuju­ći njima, lako možete postići definiciju i naglasiti oči.

Na kapak nanesite crtu tako da bude što tamnija i upadljivij­a. Možete se malo poigrati te “razmazati” crtu na vanjskim rubovima, kako biste je malo smekšali. Pripazite i kada popunjavat­e obrve, pomoću njih možete lijepo uokviriti oči. Za kraj, na donju crtu na oku možete staviti neku svijetlu boju kako bi oči još više došle do izražaja.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina