Oslobodjenje

Darko Lazić pojačao Borac

Lazić će pojačati konkurenci­ju u odbrani Banjalučan­a, a o svojim utiscima u gradu na Vrbasu govorili su Marko Gajić i Nedeljko Piščević

- J. T.

Banjalučki Borac nastavlja s pojačanjim­a, a novo ime u ekipi Nenada Lalatovića je Darko Lazić, koji je posljednji angažman imao u Sarajevu. Nekadašnji mladi reprezenta­tivac Srbije fudbalsko obrazovanj­e stekao je u omladinsko­j školi Crvene zvezde sa kojom je kao prvotimac, prije osam godina, osvojio šampionsku titulu. Iz Ljutice Bogdana sportski put odveo ga je u Spartak iz Subotice, a potom u Anži, Alanyaspor i Denizlispo­r. Nakon četiri godine inostrane karijere Darko Lazić obreo se na Koševu, a dres Sarajeva je nosio u dva mandata. U prvom je osvojio dvije šampionske titule i Kup BIH, a nakon polusezone provedene u niškom Radničkom, vratio se u ekipu Sarajeva za koju je nastupao prošle sezone.

Prije Lazića, pojačanja su bila i Marko Gajić te Nedeljko Piščević.

- Znam da je Borac jedan od najvećih klubova na ovim prostorima i da se od nas očekuje najviši plasman u narednoj sezoni. Želja svih nas koji smo stigli je da osvojimo bar jedan trofej. Idemo korak po korak. Najvažnije je da predano radimo i da iz treninga u trening rastemo kao ekipa. Očekujem dobru sezonu i zanimljivu trku u prvenstvu. U m:tel Premijer ligi ima dosta kvalitetni­h ekipa, ali mi gledamo samo sebe, kazao je Gajić.

- Radujem se novom izazovu u dresu FK Borac. Smatram da ime kluba sve govori i da takvi moramo da budemo na terenu. Borbeni i srčani u svakoj utakmici. Znam da Banjaluka živi za ovaj klub i nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo ciljeve koji su pred nama, rekao je Piščević.

 ?? / EPA ?? Napustio je Sarajevo
/ EPA Napustio je Sarajevo

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina