Oslobodjenje

S lakoćom se uklapa i u ljetni stil

-

Pred nama je još jedno dugo i toplo ljeto, a šta nositi kada vani zatopli? Tokom onih najvećih vrućina pravi je izazov osmisliti modne kombinacij­e koje će istovremen­o biti ugodne i prikladne za svakodnevn­e prilike. U moru modnih noviteta i trendova koje nam je nova sezona donijela, i ovog ljeta istaknuli su se oni svestrani klasici kojima se s početkom ljeta uvijek rado vraćamo. Uz neodoljive komade od lana i lepršave haljine, u našem ormaru uvijek ima malo mjesta i za komade od svestranog trapera.

Traper je vječni klasik, a ne želimo ga se odreći čak niti tokom ljeta. Za ljetne dane idealan izbor su modeli od tankog trapera koji je jako ugodan, a vrlo je trendi i ove sezone. Osim klasičnih traperica, u ljetnim kolekcijam­a posebno se ističu haljine, kombinezon­i i košulje od tankog trapera, a jako su trendi i traper suknje.

Prednost modela od trapera je u tome što su uvijek u trendu, pa ćete ih moći nositi sezonama, a s lakoćom će se uklopiti u svaki stil. Lako se kombinuju i mogu se nositi u raznim svakodnevn­im prigodama, u ležernim i formalniji­m izdanjima.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina