Oslobodjenje

Savjeti za ljepšu ljetnu šminku

-

Koža usana mnogo je tanja od one na ostalim dijelovima tijela. Namažete li usne medom, trenutno ćete im pružiti pravu njegu, a važno je da ih i dalje mažete i njegujete.

Upotreblja­vajte balzam za usne s prirodnim ekstraktom nevena, koji je poznat po ljekovitom djelovanju. Za prekrivanj­e tamnih kolutova oko očiju najbolje je kao prvu pomoć uzeti korektor. Odaberite nijansu svjetliju od vaše prirodne boje tena, nanesite je na kožu i lagano utapkajte.

Tamne mrlje i crne mrvice maskare oko očiju doista ne izgledaju lijepo. Osušene tragove možete očistiti četkicom, a preostale mrlje premažite balzamom za usne pa lice obrišite papirnatom maramicom.

Potom lice iznova napudrajte. Obrve koje nakon bojenja kose izgledaju pretamno i pregusto možete ublažiti komadićem vate i sredstvom za uklanjanje makeupa. Iznenadit ćete se učinkom. Obraze ste zarumenili ružem, no sada vam se čine presjajni. Taj problem ćete jednostavn­o riješiti nanošenjem sloja prozračnog kompaktnog pudera, što će umanjiti sjaj vaših obraza.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina