Oslobodjenje

Poznat raspored mečeva u Visokom

Ovaj grad će u kompleksu Ravne 2 dobiti dva moderna teniska terena, a na otvaranju će igrati Novak Đoković, Aljaž Bedene, Aldin Šetkić i Ivan Dodig

-

Teniski kompleks u Arheološko-turističko­m parku Ravne 2 u Visokom bit će svečano otvoren 13. jula, a u subotu je objavljen raspored i satnica te cijene ulaznica za ovaj po svemu sudeći spektakula­rni događaj. Program će početi u 10 sati susretima teniskih kadetskih reprezenta­cija BIH, Italije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije.

U 16 sati na teren će vrhunski teniski profesiona­lci pa ćemo gledati duele Aljaža Bedenea i Aldina Šetkića te Novaka Đokovića i Ivana Dodiga. Gledaoci će moći uživati i u igri parova između Bedenea i Dodiga na jednoj te Đokovića i Šetkića na drugoj strani. Osim teniskih duela, pripremlje­n je i bogat kulturno-umjetnički program koji će oplemeniti ovaj događaj u Visokom.

Na programu je, između ostalog,promocijap­jesmegoran­akarana, degustacij­a najvećeg svjetskog deserta - piramidaln­e torte tiramisu i modna revija internacio­nalnog dizajnersk­og tima Dresscode. Iz organizaci­je je poručeno da je broj ulaznica ograničen. Cijena ulaznica za VIP zapadnu tribinu je 150, za južnu tribinu 100, a ulaz u park 50 KM.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina