Oslobodjenje

Zori Vidović i vrhuški SNSD-A budžetska kasa je važnija od svega, upozorava Aleksandra Pandurević

-

- Gospođa Zora Vidović ili je neinformis­ana ili je beskrajno bezobrazna kada Ministarst­vo na čijem je čelu saopštava da bi osnovne životne namirnice bile oslobođene PDV-A, a akcize na gorivo ukinute da, kako su naveli, SDS i PDP nisu prenijeli nadležnost­i 2005, izjavila je Aleksandra Pandurević, član GO SDSA, reagujući na saopštenje Ministarst­va finansija.

Zna li nesrećna Zora da su svi poslanici i delegati, osim onih iz SNSD-A, US-A i SPA, glasali za ukidanje akciza i smanjenje PDV-A i da upravo SNSD mjesecima blokira ove zakone, upitala je Pandurević.

Ona podsjeća i da je Zakon o PDV-U, kojim se PDV na osnovne životne namirnice smanjuje na pet posto, a koji je predložio predsjedni­k SDS-A Mirko Šarović, zahvaljuju­ći opstrukcij­ama SNSD-A mjesecima povlači po parlamentu.

’’Njima je budžetska kasa važnija od svega i prava istina je da se Zora Vidović i SNSD vrhuška ne žele odreći ni feninga iz budžeta jer im novac treba za kupovinu glasova pošto znaju kako su radili i da ih na pošten način ne mogu dobiti’’, poručila je Pandurević­eva.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina