Oslobodjenje

Slatka osveta

-

SERIJA 21.00 BHT1

78/82. Sinan je saznao da je Bariš iza svega što mu se dešavalo u posljednje vrijeme. Bijesan, motorom upada u njegov restoran. Policija odvodi Sinana, a Pelin i Bulent su očajni što to nisu mogli spriječiti. Kada Bariš optuži Sinana čak i za pokušaj ubistva, nastat će sukob između Pelin i Bulenta...

79/82. Pelin posjećuje Sinana u pritvoru, pokušava ga ubijediti da se izvini Barišu, kako bi ovaj povukao tužbu.

Gđa Meliha je zabrinuta za sina, koji joj se ne javlja na telefon, iako joj je Nedžip rekao da ima mnogo posla u restoranu i da će noć provesti tamo. Siguran da će Pelin svjedočiti protiv Sinana i da će on završiti u zatvoru, Bariš u Filiju šalje novog šefa i kupuje vjerenički prsten.

80/82. Sve je spremno za Simajin operativni zahvat, jer prijatelji­ce nisu uspjele da je ubijede da zadrži bebu. Hoće li Hakan uspjeti da je u tome spriječi? Sinan saznaje ko je tajanstven­a djevojka sa kojom se dopisuje. Ulazi u Filiju baš u trenutku kada Bariš prosi Pelin...

81/82. Bariš je bijesan, jer je Pelin rekla da mora razmisliti o njegovoj ponudi. Sa druge strane, Sinan to shvata kao još jednu priliku za njihovu ljubav. Pelin je iznenađena pozivom gđe Melihe, koja s njom želi ozbiljno razgovarat­i. I Simaj je odlučila dati drugu šansu Hakanu i njihovoj djeci i odlučuje organizova­ti večeru za svoje prijatelje. Za hranu će naravno biti zadužen Sinan.

82/82. Sinan je presretan, jer mu je Pelin oprostila, a za sve je krivo Zlatno srce. Baš kada svi pomisle da će par ponovo biti zajedno, kada se sa tim pomire i Pelinini roditelji, Bariš će u sve umiješati svoje prste. Šta će odlučiti Pelin kada vidi fotografij­e na kojima Sinan grli Dujgu, a ne sluti da su se samo opraštali?

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina